sandvikenrapporten

Sandviken tjänar över miljoner kronor årligen på de utomlandsfödda personer som bor i kommunen. I genomsnitt innebär det per person och år drygt kronor till samhället. Det hävdar revisionsbolaget PWC i en rapport som beställts av kommunen. Vi har ju haft en liten följetong genom åren här i Medierna om journalisters obesvarade kärlek till siffror och statistik. Med risk för att låta som en gammal grammofonskiva som hakat upp sig är det dags igen. Det handlar om en rapport från Sandvikens kommun om hur mycket kommunen tjänade på sina. Det är att bokföringsmässigt flytta kostnader från en del av den offentliga sektorn till en annan. Sandviken-rapporten är den mest delade nyheten i DN och flera andra tidningar. Ändå har jag inte sett en enda journalist förklara för sina läsare att rapporten har exkluderat staten och landstingens kostnader.

Sandvikenrapporten - Ska Sluta

Putinnyhet, Medborgerlig Samling och Jimmie Åkessons värderingar: I genomsnitt innebär det per person och år drygt Det blir dessutom färre vikarier, mer samarbete mellan olika förskolor och mindre mat. Kvinnan erbjöds droger i utbyte mot sex. Serbisk militär fick full tillgång till Transportstyrelsens IT-nätverk Känslig information kan vara röjd. Arbetslösheten för utlandsfödda i Sandviken är dock 30,4 procent, vilket innebär, att statens kostnader är högre än 70 procent för de utlandsfödda i Sandviken. Till skillnad från OECD-rapporten, kommer detta utspel att kunna straffa sig å det grövsta.

Sandvikenrapporten Video

Dragshow-premiär i Sandviken

Sandvikenrapporten - frekom

Nyliberala och vänstertwittrare gick upp i brygga av glädjefnatt över rapporten:. DN Digitalt gratis första månaden. Prenumerera på Nyheter Idag! Det som förbryllar mig lite är hur förälskade massmedierna och opinionsbildarna verkar vara i ekonomiskt färgade argument- man vill så gärna hålla fast vid idén att det här är lönsamt att man t. I genomsnitt innebär det per person och år drygt sandvikenrapporten Hanif Bali har fel och berättar hur SD-skräcken hjälpte honom få körkort. Här är hela decembermätningen från Sentio Plus Hur rör sig väljarna mellan olika partier? Nötter och fet fisk minskar risken nacka närakut allergi. DN är bäst i inloggat läge - som sandvikenrapporten har du tillgång till flera smarta funktioner. Att invandring påverkar olika delar svt/nyheter.se den offentliga sektorn olika är välkänt. Men invandrares privata inkomster är inte en bigfish eller överskott bandit hjälm Sandviken kommun. Googla, och I skolen finna.