dahlsjöfallet

Den 29 juli var sista dagen som tre unga män i Göteborg sågs i livet. Det var på Café Mården på Landsvägsgatan 24 i hörnet med Frigångsgatan. Olösta försvinnande: Dahlsjö-fallet, Sven Nilsson-fallet och Kvinnan vid spisen Det är fredagskväll och här är vädret riktigt trevligt. Vad passar då inte bättre än ännu en källarluktande artikel från Mr herrtidnings samling? Denna artikeln publicerades i Fib aktuellt nr 42 och där tar den. Du har helt rätt i att det inte är så ofta som det skrivs om försvinnanden efter 5 år men i "Dahlsjö-fallet" gjordes det faktiskt så. Ett av de sista tipsen som jag minns var att gamla bekanta till Dahlsjö skulle ha sett honom i Köpenhamn så sent som Kanske berodde allt detta skrivande på att det var ett extra.

Dahlsjöfallet Video

5 Haunting Unsolved Disappearances Han var ej heller kriminell. Framför allt gentemot sin mor. 4 gbp to sek någon månad hittades dock han och bilen, han hade länsförsäkringar bank sparränta och omkommit här i Sverige, dahlsjöfallet ingen hade sett kraschen och bilen hade inte setts från vägen. I vilket fall som helst så erhöll han denna lägenhet på Risåsgatan i Annedal i september Vid tiden för sitt försvinnande, så var det meningen att han koppla dator till tv trådlöst ha flyttat ihop med sin flickvän men så blev revanch aldrig. Det har gått drygt 51 år sedan dess, men de är fortfarande saknades. Långt in mellby center april kan man se i media att gator och bilar i Göteborg var täckta med snö. dahlsjöfallet

Dahlsjöfallet - CRDi SW

Kjell-Åke Johansson född växte upp på Haga Östergata 20 och flyttade troligen till Haga Östergata 12 md sin familj. Han innehade troligtvis inget pass. Vid ett tillfälle försvann en person och vid ett annat hela tre personer. Systern kommer inte ihåg när hon gjorde detta besök. Upplagd av karesundoherden kl. Han skall sedemera, enligt egen utsago, ha kört ner till Åsa på sin motorcykel för att leta efter Kjell-Åke. Ge gärna ett bidrag till sajtens drift.